De bevalling

De uitgerekende datum nadert, dat betekent dat je binnenkort gaat bevallen. Of je weet pas net dat je zwanger bent en je bent benieuwd wat je te wachten staat. Je kunt uitkijken naar je bevalling of er tegenop zien. Maar voor iedereen is en blijft het een spannende en bijzondere gebeurtenis, waarvoor je het nodige moet voorbereiden. 

Jij hebt misschien al de nodige maatregelen getroffen en anders helpen wij je graag bij een goed voorbereide bevalling. We beantwoorden vragen als:

  • Hoe bereid jij je voor op een bevalling?
  • Hoe ga je om met de pijn?
  • Waar ga je bevallen?
  • Wie wil je bij de bevalling hebben? Alleen je partner of ook andere familie of vrienden?
  • Of wil je misschien gebruik maken van een doula

Allemaal vragen die door je heen zullen gaan in de aanloop naar de bevalling. Op onze website verstrekken wij al veel informatie die veel van jouw vragen wellicht beantwoorden. Maar ook tijdens controle afspraken of d.m.v. een telefonisch consult kan je bij ons terecht met vragen.

Achterwachtregeling

De drukte binnen onze verloskundigenpraktijk varieert enorm. Heel zelden komt het voor dat er twee bevallingen tegelijk plaatsvinden. Wij vragen dan om assistentie van onze buurpraktijk uit Ypenburg. De dienstdoende verloskundige van die praktijk komt ons dan helpen.

Zwangerschap

Je bent zwanger en je zoekt een goede verloskundige.

Nu aanmelden »

Elke zwangerschap is spannend. Een bijzondere periode met mijlpalen, controlemomenten en vragen.

Om die reden schreven wij een aantal blogs waarin wij onze kennis, ervaring en leuke weetjes delen.

Lees onze blogs