Reinier de Graaf Gasthuis

Als je ervoor kiest om in het ziekenhuis te bevallen dan kan dat onder onze begeleiding in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Je hoeft je voor een poliklinische bevalling niet van te voren aan te melden bij het ziekenhuis. Wel is het nodig dat je een pasje van het ziekenhuis hebt.

Wij zijn aangesloten bij het Verloskundig Samenwerkings Verband Reinier (VSV Reinier) Dit is een samenwerkingsverband tussen ons en zorgverleners in het ziekenhuis (gynaecoloog, verloskundige, kinderarts en neonatoloog) en anderen zoals kraamzorgorganisaties en het JGZ. Door dit samenwerkingsverband kunnen we internsiever samenwerken en is de zorg nóg veiliger. Alle zwangeren die in het Reinier de Graaf willen bevallen, worden aan het begin van de zwangerschap na toestemming van de zwangere overlegd met een vaste gynaecoloog. Uit dit overleg volgt voor iedere zwangere een persoonlijk zorgpad. Voor meer informatie, klik hier.

Wil je een kijkje nemen in het Moeder en Kindcentrum van het ziekenhuis, bekijk dan het filmpje of kijk op deze site. 

Elke maand is er een informatieavond over bevallen van 19:00 uur tot 21:00 uur. Deelname aan de informatieavond is gratis. Aanmelden is verplicht. Je kan je aanmelden via deze link. Kies een datum waarop je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent. 

Terug naar Poliklinisch bevallen »

Zwangerschap

Je bent zwanger en je zoekt een goede verloskundige.

Nu aanmelden »

Elke zwangerschap is spannend. Een bijzondere periode met mijlpalen, controlemomenten en vragen.

Om die reden delen wij elke maand een blog waarin wij onze kennis, ervaring en leuke weetjes delen.

Lees onze laatste blog